• Voetgangersbescherming vindt niet alleen plaats op de weg

    Als normen voor de bescherming van voetgangers verdergaan dan wettelijke bepalingen

  • Ideeën in de praktijk brengen - wereldwijd

    Wereldwijd enthousiasme voor een gezamenlijk thema

We staan voor u klaar, niet alleen als u ons nodig heeft

We bieden meer dan alleen technische diensten. Onze serviceafdeling biedt u de best mogelijke ondersteuning tijdens het bedrijfsproces van EDAG. De diensten die we aanbieden dragen bij aan de verbetering van uw producten en diensten op de lange termijn. Door middel van allround project- en kwaliteitsmanagement waarborgen we projectdeadlines en kwaliteitseisen, stemmen we onze voorbereiding af op de doelgroep en verzamelen we informatie voor uw product. Tevens leveren we adviesdiensten met betrekking tot uw productieprocessen.

Projectmanagement

De automarkt wordt gekenmerkt door een toenemend aantal varianten en modeltypes. Klanten willen auto's die naar eigen smaak kunnen worden aangepast, naast een breed aanbod aan extra's en installaties. Voertuigfabrikanten staan continu voor de enorme uitdaging hoe om te gaan met de gigantische administratieve kosten die gepaard gaan met de ontwikkeling van een voertuigderivaat. Meer dan ooit hebt u een partner nodig op het gebied van projectmanagement. Een die de grote verantwoordelijkheid die gepaard gaat met complete voertuigontwikkeling op zich neemt. EDAG is hiervoor uw partner.

Bezoek onze internationale website voor meer informatie.


Procesmanagement

Ontwikkelingsprocessen worden gevormd, beheerd, gecontroleerd en verbeterd door middel van proces- en productgegevensbeheer, met als doel algehele procesoriëntatie te realiseren. Per slot van rekening komt dit tot uiting in de productkwaliteit. Bovendien hoeft het bereiken van vooruitstrevende mijlpalen geen toevalligheid te zijn. Het kan door middel van compromisloze procesoriëntatie zelfs worden gegarandeerd. Niet eenmalig, maar altijd.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle processen in de ontwikkelings- of opstartfase die nodig zijn voor het bereiken van projectmijlpalen. We hebben altijd één doel: ervoor zorgen dat de lancering van onderdelen en voertuigen overeenkomt met de status van zowel de dagelijkse bedrijfsactiviteiten als de algehele ontwikkelingsprojecten. Uw productontwikkelingsproces levert de basis voor uw aanpak.

Onze expertise is afgestemd op de technische ontwikkelingsgebieden van onze klanten: elektrotechniek, carrosserie en apparatuur, algehele voertuig, chassis en aandrijving.

Bezoek onze internationale website voor meer informatie.


Kwaliteitsmanagement

Klanten in de auto-industrie verwachten kwaliteit. De vermeende kwaliteit heeft een aanzienlijke invloed op de klanttevredenheid. We hechten er steeds meer waarde aan dat er wordt voldaan aan de hoge kwaliteitseisen, ondanks beperkte ontwikkelingstijd en toegenomen verscheidenheid aan modellen. In het kader van effectief kwaliteitsmanagement is het dus noodzakelijk om een overzicht te hebben van de volledige productcyclus.

Daarom hanteren we een integrale aanpak om de vereiste kwaliteit te realiseren. We gebruiken deze formule voor klanten, leveranciers en ook voor onze eigen productie. Onze teams zijn gespecialiseerd in het delen van hun kennis en vaardigheden met een breed scala aan mensen en afdelingen: van planning, ontwikkeling, productie en marktintroductie tot series en marktondersteuning.

Bezoek onze internationale website voor meer informatie.