• Voetgangersbescherming vindt niet alleen plaats op de weg

    Als normen voor de bescherming van voetgangers verdergaan dan wettelijke bepalingen

  • Ideeën in de praktijk brengen - wereldwijd

    Wereldwijd enthousiasme voor een gezamenlijk thema

Procesmanagement

Ontwikkelingsprocessen worden gevormd, beheerd, gecontroleerd en verbeterd door middel van proces- en productgegevensbeheer, met als doel algehele procesoriëntatie te realiseren. Per slot van rekening komt dit tot uiting in de productkwaliteit. Bovendien hoeft het bereiken van vooruitstrevende mijlpalen geen toevalligheid te zijn. Het kan door middel van compromisloze procesoriëntatie zelfs worden gegarandeerd. Niet eenmalig, maar altijd.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle processen in de ontwikkelings- of opstartfase die nodig zijn voor het bereiken van projectmijlpalen. We hebben altijd één doel: ervoor zorgen dat de lancering van onderdelen en voertuigen overeenkomt met de status van zowel de dagelijkse bedrijfsactiviteiten als de algehele ontwikkelingsprojecten. Uw productontwikkelingsproces levert de basis voor uw aanpak.

Onze expertise is afgestemd op de technische ontwikkelingsgebieden van onze klanten: elektrotechniek, carrosserie en apparatuur, algehele voertuig, chassis en aandrijving.

Bezoek onze internationale website voor meer informatie.