• De kern van verandering

  EDAG Light Cocoon - mogelijke paradigmaverschuiving in de mobiliteit van de toekomst

 • Zonlicht in de tank

  Hoe snelle ontwikkelingsmethoden kunnen helpen om angsten te overwinnen ten aanzien van het aanbod elektrische auto's

 • Additive manufacturing (3D-printen)

  Hoe de “EDAG Genesis” de autowereld volledig op z'n kop zette

 • Één keer opladen alstublieft!

  Waarom de smartphone de verkeersomstandigheden verandert

De technische partner voor de autowereld

Als je betrokken bent bij de hedendaagse ontwikkelingen in de mobiele wereld, is alleen technologie onvoldoende als drijfveer. Naast technologische vooruitgang hebben complexe markteisen, de behoefte aan individualiteit en duurzaamheidsbewustzijn evenveel invloed op ontwikkelingen. Tegenwoordig kun je niet zomaar een auto ontwikkelen. Je moet weten met welk doel hij wordt ontworpen. Je hebt ook de juiste instelling nodig, zodat je de marktbehoeften goed begrijpt.

Als een van de toonaangevende, onafhankelijke technische partners voor de wereldwijde auto-industrie weten we precies wat er wordt bedoeld met auto's die klaar zijn voor de toekomst. Complete voertuigontwikkeling is onze specialiteit. We adviseren en ondersteunen onze klanten van het eerste idee tot het complete prototype. Daarnaast hebben we ook de nodige expertise op het gebied van elektronicaontwikkeling en het ontwikkelen en opzetten van productiefaciliteiten.

Door deze veelzijdige kennis op het gebied van de ontwikkeling en productie van auto's, kunnen we de juiste oplossing voor u vinden. Niet eenmalig. Maar altijd.